top of page

TRAINING

Zowel het ontwikkelen en verzorgen van trainingen (op het gebied van agressie, fysieke weerbaarheid, overal en gijzeling, vroegtijdige gevaarherkenning, waarnemend afwijkend gedrag, HEAT) als het ondersteunen van bestaande trainingen en (Defensie) opleidingen door het leveren van instructeurs.

IMG_5018.jpg

Agressief gedrag

Buschauffeur bedreigd, ambulancepersoneel mishandeld, treinconducteur slachtoffer van zinloos geweld… Zomaar enkele krantenkoppen die de revue passeerden de laatste jaren. Maar denk ook aan docenten op scholen, receptionisten op gemeentekantoren, medewerkers in de zorg en parkeerwachters die dagelijks te maken krijgen met (telefonische) agressie op het werk. Om deze reden bieden wij trainingen aan op het gebied van (telefonische) agressie en fysieke weerbaarheid.

HEAT

Hostile Environment Awareness Training

Werken in een andere cultuur en omgeving betekent omgaan met andere normen, waarden en gedragingen. Hierdoor opstaan er onvoorspelbare situaties die uiteindelijk kunnen leiden tot conflicten en incidenten. Onze specialisten inventariseren de organisatie specifieke behoefte en ontwikkelen een training welke aansluit bij de uitdagingen welke medewerkers van (inter)nationale, overheidsorganisaties en NGO’s tegenkomen in deze gebieden. 

IMG_4979.jpg
PHOTO-2021-01-14-07-07-25.jpg

Waarnemend Afwijkend Gedrag

i.c.m. Vroegtijdige Gevaarherkenning

Door alle prikkels in onze omgeving wordt het steeds lastiger om bewust te kunnen waarnemen wat er in de werkelijkheid allemaal gebeurd en om vroegtijdig gevaar te herkennen. Verdachte situaties komen dagelijks voor. Maar wat als we dat gevaar vroegtijdig zouden herkennen, waardoor de kans op escalatie wordt verminderd?


Om dit te realiseren kunnen wij een op maat gemaakte training samenstellen waarin onze specialisten uw medewerkers op een effectieve manier leren vroegtijdig afwijkend gedrag en gevaar sneller te herkennen. 

Instructeurs

Defensie opleidingen

Ons netwerk van specialisten bestaat uit oud medewerkers van inlichtingendiensten, buitenlandse zaken, militair verpleegkundigen en/of oud Special Forces operators met veel operationele ervaring. Zij delen hun opgedane kennis en ervaring graag om de volgende generatie klaar te stomen.

PHOTO-2021-06-11-08-56-39.jpg

Offerteaanvraag

Omschrijf je vraag aan de hand van de 5W's (wie, wat, wanneer, waarom) + H (hoe)?

Bedankt voor de aanvraag.

bottom of page