top of page

HEAT

Werken in een andere cultuur en omgeving betekent omgaan met andere normen, waarden en gedragingen. Hierdoor ontstaan er onvoorspelbare situaties die uiteindelijk kunnen leiden tot conflicten en incidenten. Onze specialisten inventariseren de organisatie specifieke behoefte en ontwikkelen een training welke aansluit bij de uitdagingen welke medewerkers van (inter)nationale, overheidsorganisaties en NGO’s tegenkomen in deze gebieden. Ons netwerk van specialisten bestaat uit oud medewerkers van inlichtingendiensten, buitenlandse zaken, militair verpleegkundigen en/of oud Special Forces operators met veel operationele ervaring.

Inhoud

Tijdens de training leren de cursisten diverse agressievormen herkennen en krijgen ze aansluitend instructies om op een juiste manier met agressie, geweld en criminaliteit om te gaan. Door het inzetten van trainingsacteurs in op waarheid beruste scenario's worden de deelnemers geprikkeld. 

Resultaat

Aan het einde van de training:

  • Ken je de verschillende agressievormen;

  • Heb je geleerd hoe je de controle in dreigende situaties kan behouden;

  • Ken je het belang van gedrag en houding en het aanpassen hiervan;

  • Ben je in staat om te schakelen en te zorgen voor een best mogelijke uitkomst van de situatie waarin je jezelf op dat moment bevindt.

Maatwerk

Duur

Bovenstaande basistraining is een uitgangspunt. Uiteraard is het mogelijk voorafgaand aan de training met ons te bespreken welke situaties je graag uitgelicht wil hebben. Op basis van deze specifieke informatie kunnen wij bepaalde onderwerpen benadrukken. 

1 dagdeel theorie en 1 dag praktijk.
Er is geen studiebelasting voor deze training.

Telefoon

Email 

Follow

  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page