top of page

DRIVING

Wij bieden een diversiteit aan rijopleidingen aan. Of het nu gaat om een Specialistische Rij Opleiding voor (semi)overheden, een opleiding met OGS, een opleiding op maat of een CCV D1 tot en met D3 opleiding. Wij bieden zowel instructiecapaciteit met als zonder voertuig voor bestaande opleidingen maar verzorgen ook maatwerk opleidingen.

Specialistische Rij Opleidingen

Als organisatie hebben wij inmiddels ruim vier jaar ervaring met opleiden op het hoogste niveau Specialistische Rij Opleidingen, afgekort SRO. Deze is exclusief ontwikkeld voor overheidsdiensten. Met ons ervaren team verzorgen we door heel Nederland Specialistische Rij Opleidingen, zowel op de openbare weg als op hiervoor bestemde oefenterreinen.

Optische- en Geluidssignalen 
opleidingen

De rijopleiding tot chauffeur Optische- en Geluidssignalen, afgekort OGS genoemd, is exclusief ontwikkeld voor (semi)overheden. Centraal binnen deze opleidingen staat dat deelnemers vlot, veilig en verantwoord door het verkeer leren manoeuvreren met- en zonder OGS. 

V60 blauw blauw achterzijde.JPG
IMG_9364.JPG

CCV-D1, D2 en D3 

Directiechauffeur opleidingen

Wil je directiechauffeur worden of ben je het al en wil je jouw rijvaardigheid verhogen? Dan is een van onze opleidingen geschikt voor jou. Neem een kijkje naar onze directiechauffeur opleidingen om te bepalen welke opleiding voor jou geschikt is.

Maatwerk rijopleidingen

Niet gevonden wat je zocht? Is je behoefte erg specifiek? Dan helpen wij je graag met het ontwikkelen van een passend opleidingsplan. Je bent welkom bij ons op locatie of wij komen graag bij je langs zodat we voorafgaand de wensen kunnen bespreken. Enkele voorbeelden:

  • Beveiligend rijden/optreden High Risk Environment;

  • maatwerk rijopleiding met OGS;

  • off road modules;

  • pantser modules;

  • pitten rammen/sloop auto parcours;

  • voertuigprocedures.

Tact EV_edited_edited.png

Offerteaanvraag

Omschrijf je vraag aan de hand van de 5W's (wie, wat, wanneer, waarom) + H (hoe)?

Bedankt voor de aanvraag.

bottom of page