top of page
IMG_4908_edited.jpg

ACTING

In de praktijk complexe situaties nabootsen is vaak de beste manier om iemand te confronteren en hierdoor open te stellen voor leren. Dankzij onze uitgebreide groep aan toegewijde trainingsacteurs, met uiteenlopende achtergronden, zijn wij in staat om voor iedere klant een passende selectie te maken.

Categorieën trainingsacteurs

Verbale trainingsacteurs 
Dit zijn acteurs die zich gespecialiseerd hebben in een rollenspel met dialoog. Deze acteurs zijn inzetbaar voor verbale rollen.

 

Fysieke trainingsacteurs
Bij dit type acteur mag je ervan uitgaan dat de fysieke gesteldheid in orde is. Sommige acteurs hebben ook een vechtsport achtergrond waardoor ze uitermate geschikt zijn voor fysieke rollen.

 

Trainingsacteurs met een achtergrond bij Defensie en/of Politie
Deze trainingsacteurs zijn inzetbaar voor meer specifieke rollen, waarbij bijvoorbeeld wapenhandelingen vereist zijn. Een gedeelte van dit type acteurs is tevens inzetbaar voor de verbale en/of fysieke rollen.

Tegenspel
Hoge aantallen personen om een mensenmassa te vormen om op te oefenen. Denk hierbij aan het optreden van de ME tijdens rellen en protesten. 

Scenario ondersteuning

Naast het leveren van trainingsacteurs kunnen wij ook voorzien in het ontwikkelen van een scenario en/of meerdere scenario's. Uiteraard is jouw input van groot belang. Door nauw samen te werken krijgen we jouw wensen helder en dit stelt ons in staat een of meerdere scenario's en trainingsacteurs te leveren die goed aansluiten bij jouw wensen.

 

Wij kunnen voorzien in

 • Het ontwikkelen van een of meerdere scenario's;
   

 • Inzet van onze trainingsacteurs en/of tegenspelers;
   

 • Het regelen van zaken als accommodatie en transport;
   

 • Gebruik maken van onze kleding;
   

 • Gebruik maken van onze materialen;
   

 • Gebruik maken van onze trainingslocatie.

Offerteaanvraag

Omschrijf je vraag aan de hand van de 5W's (wie, wat, wanneer, waarom) + H (hoe)?

Bedankt voor de aanvraag.

bottom of page